Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Just leave your valid email address below.
Email Quantity We won't share your address with anybody else.

Truien en Tunieken

Op zoek naar een warme trui, een dik vest of een lange tuniek? Bij Sevenbien.nl vinden we het belangrijk dat er voldoende bovenkleding voor dames te vinden is in allerlei stijlen. Zo kan je zelf je mode outfit samenstellen zonder te veel gedoe; bij ons vind je verschillende soorten truien en tunieken. Een comfortabele trui met lange mouwen of een pullover voor over een shirt zijn heerlijke basic mode items om in huis te hebben.

Afgezien van een trendy trui of een sweater met hoodie, kan je in deze categorie ook allerlei tunieken vinden. Een tuniek met lange mouwen is een ideaal item om aan te hebben en te combineren met bijvoorbeeld een lange blazer. Een net tuniek met zakelijke uitstraling of juist een kleurrijk tuniek met patroon kleedt zeer mooi af en accentueert de vrouwelijke vormen met stijl.

Mocht je dan meer van afwisseling houden en een casual stijl aanhouden, dan is een mooi vest met dierenprint of een warm vest met knopen misschien wel de oplossing. Een vest trek je zo aan en is vaak prima te combineren. En of je nou liever een fel neon vest hebt, een lang vest met zakken of een damesvest met print zoekt om te combineren met leuke accessoires, bij Sevenbien proberen we zo veel mogelijk trends aan te bieden, zodat jij altijd iets kan vinden wat bij jou past.