Nieuwste producten

Meest verkochte producten

Online dameskleding shoppen bij SevenBien Fashion

Op onze webshop voor modebewuste dames hebben wij een groot assortiment aan dameskleding en accessoires: jurken, schoenen, jassen, tassen, sieraden, noem maar op! Wij zorgen altijd voor voordelige prijzen en een snelle levering.

We love fashion!

Daarom letten wij met onze online kledingwinkel altijd op de laatste modetrends en zorgen wij voor de nodige fashion inspiratie. Zo stellen wij regelmatig complete outfits voor jou samen. Dat betekent nooit meer een kledingcrisis voor jou dankzij SevenBien 😉 !  Daarom letten wij met onze online kledingwinkel altijd op de laatste modetrends en zorgen wij voor de nodige fashion inspiratie. Zo stellen wij regelmatig complete outfits voor jou samen. Dat betekent nooit meer een kledingcrisis voor jou dankzij SevenBien 😉 !  Wij denken ook met jou mee op fashiongebied! Heb jij binnenkort een sollicitatiegesprek, maar weet je niet wat je aan moet trekken? Wees gerust, want op onze pagina Wat trek ik aan naar een sollicitatiegesprek? geven wij jou belangrijke tips en tricks en natuurlijk volledige sollicitatie outfits! Wij zorgen ervoor dat we deze pagina blijven updaten, zodat jij weet wat je moet aantrekken bij je eerste date, een bruiloft of met kerst, bijvoorbeeld!  Wil jij meer dan alleen outfit inspiratie? Volg dan onze online fashion blog op onze webshop. SevenBien biedt daar dagelijks inspiratie met fashion nieuws over de laatste trends, onze nieuwste collectie en de leukste fashiontips. Bij ons wordt alles vertaald naar (online) shoppen: speciaal voor alle fashionistas onder ons!

Onze kledingcollectie

SevenBien is voor alle jonge dames. Wij proberen jullie allemaal wat te bieden met ons breed assortiment aan fashion. Bekijk bijvoorbeeld eens onze jurken en rokken -pagina. Op zoek naar een mooie jurk voor in de zomer of juist een jurk voor tijdens de feestdagen? Bij ons ben je voor betaalbare cocktailjurken aan het juiste adres. Op zoek naar wat specifiekers zoals een maxi jurk of een little black dress? Geen probleem!  SevenBien is voor alle jonge dames. Wij proberen jullie allemaal wat te bieden met ons breed assortiment aan fashion. Bekijk bijvoorbeeld eens onze jurken en rokken -pagina. Op zoek naar een mooie jurk voor in de zomer of juist een jurk voor tijdens de feestdagen? Bij ons ben je voor betaalbare cocktailjurken aan het juiste adres. Op zoek naar wat specifiekers zoals een maxi jurk of een little black dress? Geen probleem!  Liever een goede jas shoppen? Wij bieden voor alle seizoenen de gaafste jassen aan. Check bijvoorbeeld onze speciale winterjassen pagina!

Goedkope dameskleding

Wij streven ernaar dat iedereen bij ons iets kan vinden wat past bij hun stijl en daar vooral niet te veel voor hoeft te betalen. Wij zorgen voor goedkope kleding en veel kortingen. Zo hebben wij iedere dag een dagdeal, waarbij we met hoge kortingen stunten. Daarnaast belonen wij onze leden via onze nieuwsbrief en onze social media regelmatig met fikse aanbiedingen!

Dameskleding in Harderwijk

Shop jij liever niet online? Dat kan! Wij raden aan om langs te komen bij onze winkel in Harderwijk. Hier kun je onze hele collectie op je gemakje bekijken, passen, ruiken, voelen: wat jij wilt! Net als op de online dameskleding webshop, kan je in onze winkel de allernieuwste collectie direct bewonderen. Natuurlijk staan wij ook klaar om je kledingadvies op maat te geven en je van een kop koffie of thee te voorzien.