Klassieke pumps, welke dame kan nou zonder? Van alle damesschoenen zijn pumps misschien niet het eerste waaraan je denkt als je denkt aan veelzijdigheid, maar niets is minder waar. Pumps komen in allerlei soorten en maten, niet alleen pumps met hoge hakken of pumps met lage hakken. Verschillende kleuren, stoffen en modellen maken van deze soort schoenen juist een zeer afwisselend mode item.

Met een paar stevige pumps sta je mooi op je benen en ben je meteen een stukje langer. Voor die sjieke uitstraling neem je een paar nette pumps voor op werk of naar dat ene etentje. Een sexy outfit voor een date komt nog meer tot zijn recht met een paar trendy pumps. Sevenbien heeft voor jou betaalbare pumps van goede kwaliteit, welke allemaal getest zijn op hun stevigheid en comfort.

Suède pumps zijn een leuke variatie op de klassieke pumps van leer, maar denk bijvoorbeeld ook eens aan glanzende pumps welke afneembaar zijn waardoor je heel makkelijk je schoenen altijd mooi en schoon houdt. Bovendien trek je pumps zo aan en uit, wat het een ideale damesschoen maakt voor wanneer je snel een andere outfit aan moet trekken. Welke kant je op wilt met onze hippe pumps bepaal je zelf, wij helpen je alleen een handje met onze uitgebreide collectie aan damesschoenen.